Bambus håndklæder til mig og min hund

Kender du det, at du kommer hjem fra aftenturen med hunden, og den bare er drivvåd, fordi i enten har gået i regnvejr, eller at græsset var vådt? Det kender jeg hvert fald selv, og i den sammenhæng er jeg rigtig glad for vores nye bambus håndklæder. Man kunne selvfølgelig sagtens bruge et helt almindeligt håndklæde, men et økologisk bambus håndklæde er federe både til mig og min hund. 

Hvorfor håndklæder i bambus?

Hos GreenTown har de et stort udvalg af bambus håndklæder, der også er økologiske, og det var nemlig her, jeg først opdagede, at det overhovedet var en ting. Jeg har nemlig tit oplevet, at håndklædet jeg har brugt til at tørre min hunds poter ofte ikke kan nå at tørre på en dag, hvis det regner hele dagen. Men sådan et bambus håndklæde tørrer nemlig meget hurtigere end almindelige håndklæder på grund af selve bambusmaterialet, som håndklædet er lavet af. Det betyder også, at bambus håndklædet kan blive brugt i meget længere tid, før det skal bliver surt og skal vaskes. Det er også fedt, når det jo langt fra er hver dag min hund skal have tørret poter, eller at han skal i bad. Så kan jeg bare have håndklædet hængende på knagerækken. 

 

Økologiske bambus håndklæder til mig

Det er selvfølgelig ikke kun til min hund, at bambus håndklæder er godt til. Jeg bruger dem også selv flittigt, og mange af fordelene gør sig også gældende for mig. At håndklædet tørrer hurtigere betyder også, at jeg ikke skal tænke på, at mit håndklæde er fugtigt, hvis jeg går i bad om morgenen inden arbejdet og så skal i bad igen senere på dagen efter, jeg har styrketrænet. Samtidig kan bambus håndklæder, som nævnt, også holde længere, før de behøver at blive smidt til vask – nogle ville måske mene, at der går lidt for lang tid her i hjemmet, men det kan være svært at overskue at skifte sine håndklæder ud. At man ikke vasker sine håndklæder så tit, gør jo også at der er ekstra meget tale om miljøvenlige håndklæder, da man ikke bruger unødvendig meget strøm og vand til at vaske tøj. Dett er selvfølgelig samtidig med at økologiske bambus håndklæder i forvejen er bedre for miljøet end mange andre håndklæder. Det er ikke mindst, fordi bambus træer er en fornyelig kilde, der endda vokser hurtigt. Nogle bambustræer kan man endda næsten stå at se vokse, hvis man holder godt øje, fordi de vokser så hurtigt. Så lyder det bare også sejt – eller måske anderledes – at sige, at man bruger bambus håndklæder, og at man er med til at hjælpe miljøet på ens egen lille måde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts