Bliv bæredygtig med Littlerecycle

Hos Littlerecycle.dk har vi en ambition om, det skal være nemt, bæredygtigt og hurtigt for dig at sælge eller købe secondhand børnetøj.

 

Vi har derfor lavet denne online formidlingsplatform mellem sælger og køber, hvor du som sælger slipper for alt besværet med at sælge dit barns aflagte tøj, og hvor du som køber kan shoppe rundt, til gode priser, når du vil.

 

Hos Littlerecycle kan du finde alt slags tøj til de små fra alderen 0-14 år, om det er en ny sommerjakke, vinterjakke, shorts eller noget helt fjerde. Så er vi sikre på, du kan finde noget hos os, der passer til dit barn. Og så kan du jo nemt sælge det igennem os igen, når dit barn er blevet for stort til tøjet. På den måde hjælper vi hinanden med at passe på miljøet. Udover et stort udvalg af brugt babytøj eller børnetøj, så kan du også finde et stort udvalg af helt nyt baby og børnetøj fra kendte mærker og købe det hjem til dit barn med en besparelse på helt op mod 80% i forhold til butikspris.

 

Hos Littlerecycle går vi meget op i miljøet og både som køber og sælger af secondhand børnetøj, er du med til at gøre en indsats for miljøet, samtidig med at du selv sparer mange penge. Vi har nemlig fundet frem til at ved produktionen af 1 kilo tøj, bliver der udledt ca 15 kg CO2. Det vil sige at du faktisk sparer jorden for 15 kg CO2 for hvert kilo tøj du køber hos Littlerecycle.dk. 1 kilo tøj svarer ca til 5 par joggingbukser i str. 110 eller 20 bodyer i str. 56.

 

Og som vi plejer at sige, hvorfor betale fuld pris for noget som kun bliver brugt så kort tid 😉

 

Se hele vores udvalg af brugt baby og børnetøj her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts