Nyd frihed og vælg e-cigaretter

Det kan være svært at tage skiftet fra normale cigaretter over til e-cigaretter. Nogle gange kan det føles som to verdener, der overhovedet ikke kan sammenlignes, men der alligevel bliver brugt i sammenhænge med hinanden.

Faktisk er e-cigaretter meget sundere end de normale, og du vil opleve, at du vil føle dig bedre tilpas og mere veloplagt med en e-cigaret.

Gør det i fællesskab

Det kan være en meget svær ting at gøre, hvis du er alene om at gøre det, og hvis du samtidigt også kører ’kold tyrker’, hvor du ikke trapper ned eller noget lignende, men derimod tager skiftet direkte og uden tøven hen til det sundere alternativ.

Det kan være en virkelig god idé for dig at gøre det sammen med andre, der også har lyst til at tage skiftet på samme tidspunkt som dig. Måske kender du nogen, der også ryger normale cigaretter lige nu, men som måske kunne få stor gavn af at skifte til en elektronisk cigaret.

Måske har du også nogle venner eller et familiemedlem, der allerede har prøvet at tage skiftet. Uanset om det var et succesfuldt skift eller ej, kan du nok højst sandsynligt lære fra deres erfaringer, oplevelser og forskellige fejltagelser undervejs.

De vil med glæde kunne hjælpe dig godt på vej, og det kan også generelt bare være dejligt at vide, at der er én, der gerne vil hjælpe dig.

Du kan også dele dine forskellige tanker, refleksioner og erfaringer med vedkommende, der garanteret gerne vil lytte interesseret efter.

Kvit de gamle smøger

Det kan være en virkelig god idé at kvitte de gamle smøger. Ikke blot skal de forurene din krop, så forurener de faktisk også miljøet i stor grad.

Med et skift til elektronisk cigaret kan du nemt slippe af med den dårlige samvittighed, du måske kunne opleve, mens du røg normale cigaretter.

Det er også meget bedre for din krop, hvis den ikke får alle de forskellige affaldsstoffer ind i sig.

Du vil nok højst sandsynligt opleve, at dit humør vil ændre sig til det bedre på lang sigt, og at din kondi også vil blive meget bedre.

Du kan for eksempel begynde at dyrke idræt på et højt niveau igen, hvis du kvitter de gamle smøger til fordel for de nye og smarte.

Uanset hvad skal du bare tage det stille og roligt og lade være med at føle dig presset til at ryge hverken af delene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts