Tennissokker – Når pris og kvalitet IKKE hænger sammen

Jeg er en ganske almindelig ung mand. Jeg bor på Nørrebro og om sommeren går jeg, som så mange andre, i et par sneakers med hvide tennissokker i. Jeg elsker mine tennissokker og du får mig ikke til at gå i meget andet – nuvel, måske et par ankelsokker i ny og næ, men det er en anden snak.

Hidtil købte jeg mig fattig i tennissokker fra de kendte brands. Ikke fordi der skulle stå et kendt brandnavn på mine tennissokker eller fordi der skulle være et velkendt logo. Nej, ganske enkelt fordi jeg så det som et kvalitetsstempel, der var ensbetydende med at jeg fik hvide tennissokker i en glimrende kvalitet.

Skæbnen ville det, at jeg på et tidspunkt mistede mit job og økonomien ikke længere var til at leve mit liv på en måde, hvor jeg kunne tillade mig at bruge penge på sokker, der hed noget velkendt og derfor også kostede mere.

Sokker i højere kvalitet hos specialister

Jeg fandt vej ind på en webshop der solgte sokker. Ikke bare tennissokker, nej, de solgte mange forskellige sokker. Jeg havde ikke de store tanker om kvaliteten, for det var jo i princippet mærkeløse tennissokker. Helt hvide tennissokker, uden logo, navn eller andet. Det gjorde mig faktisk ikke noget. Det blev på en måde mere ”clean”, at sokkerne var hvide.

Det, der derimod overraskede mig, da jeg modtog mine nye tennissokker, det var kvaliteten. Jeg var voldsomt forbløffet. Kvaliteten overraskede mig! Den var god. Ikke bare god -nej, den var bedre. Bedre end samtlige andre tennissokker, jeg havde i min sokkeskuffe. Mine fordomme blev gjort til skamme og jeg følte mig helt tosset over i alle de år, at have brugt flere penge på sokker, der var prydet med tekst eller et logo for et kendt mærke. Kvaliteten var jo ikke bedre? Hvad var det så man betalte for?

Overrasket over hvor lækre sokkerne var

I min totale forbløffelse, kontaktede jeg webshoppen der havde solgt mig de lækre tennissokker. Jeg spurgte dem, hvordan det kunne hænge sammen at mine nye tennissokker var i en bedre kvalitet end eks. mine Adidas Tennissokker. Svaret var ganske enkelt, at sokkerne bliver lavet på samme fabrikker og at de (webshoppen, red.) får lavet sokkerne af bedre materialer, da man her er afhængig af at kunderne kommer tilbage pga. kvaliteten, da man ikke har et kendt brand. Det gav virkelig god mening.

Her er jeg så i dag, i mine sokker uden logo eller navn. Men i en bedre kvalitet. Lad dette være en opfordring til alle jer, der køber jeres sokker på dyre sider og betaler mere for at få sokkerne med et logo på. I behøver det ikke! Billige sokker kan sjovt nok være i langt bedre kvalitet. Lad mig være beviset på dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts