Tips til bedre indeklima

Det er utroligt vigtigt at sørge for et godt indeklima – især nu hvor vi døjer med en lidt større pandemi. I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du kan få et meget bedre indeklima i din bolig. Læs mere her hvis lyder interessant for dig som boligejer.

Brug få kemikalier i din rengøring for bedre sundhed

En måde, hvorpå du kan få et meget bedre indeklima og sundhed, er blandt andet ved bruge meget færre kemikalier, når du gør rent. Dette vil også være meget sundt for din bankkonto, da du dermed skal bruge langt færre penge på at købe en masse rengøringsmidler hjem.

Det kan muligvis lugte meget dejligt, når man lige har gjort rent. Men det lygter hurtigt også en del syntetisk og falsk inde i ens bolig, hvis man i flere timer kan lugte citrus og lignende.

Det handler naturligvis ikke om, at du ikke længere må bruge nogle rengøringsmidler overhovedet. Rengøringsmidler er blevet opfundet af en grund og det er meget nemmere at gøre rent, når vi benytter os af lidt sæbe. Og det er desuden også mere hygiejnisk, da alle de små bakterier rigtig kan komme væk, når vi benytter gode rengøringsmidler.

Det handler blot om, at du ikke skal bruge så mange kemikalier som du har brugt hidtil. Og at du også bør være lidt opmærksom på, hvor mange kemikalier der er i de produkter du bruger. På eventuelt at kigge på nogle grønnere og alternative metoder hvorpå du kan gøre rent i din bolig. Det vil ikke kun give et bedre indeklima. Det vil også være bedre for sin generelle sundhed.

Få rengjort dine tæpper professionelt

Det er også en rigtig god ide at få sine tæpper rengjort af en professionel, hvis man gerne vil have et bedre indeklima og dermed en øget sundhed. Der kan hurtig samle sig en masse støv og døde hudceller i sådan et tæppe. Og det er altså ikke spor sundt eller hygiejnisk at have liggende inde i ens bolig.

Det er naturligvis ikke nødvendigt at få tæpperne renset hele tiden. I den daglige rengøring kan du sagtens holde dig til din støvsuger. Men mindst en gang om året bør du ringe til en professionel og bede dem om at komme og rense tæpperne ordentligt.

Du kan eventuelt få denne person til at vise dig, hvor meget støv og andet godt de samler op fra støvet med deres specieldesignede maskiner. Du vil formentlig blive ret overrasket over hvad der gemmer sig i dine tæpper!

Det koster såmænd ikke så meget lige at få dine tæpper renset af en professionel tæppemand. Og det er altså bedre for din og børnenes sundhed, fordi du får et bedre indeklima.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts