Tøj der skåner miljøet

Tøj branchen kan være hård ved miljøet. Heldigvis er det blevet et kæmpe fokusområde for mange tøjmærket, at tøjet skal være økologisk og bærerdygtigt.

 

Bambus tøj

Særligt ses det, at tøj lavet af bambus, både er virkelig behageligt, men også i toppen af de mest miljøvenlige i branchen. En af de største forbrug, når der laves tøj, er alt det vand det kræver for at producere det. Når man laver tøj af bambus, skåner du miljøet, da det kræver næsten ingen vand og kan dyrkes helt uden kemikalier. Bambus vokser også ekstrem hurtig og produceres derfor også hurtigt. Den kan overlevede både oversvømmelser men også tørke og er med til at absorberer CO2. Hos husethvs.dk har de et stort udvalg af bambus tøj fra blandt andet JBS / JBS of Denmark, som lavet bambus tøj til både mænd og kvinder. Her finder du alt fra det basale undertøj i en smør blød kvalitet til et tidsløst sweat sæt. Hos husethvs.dk finder du et stort udvalg af bambus tøj til både mænd og kvinder fra blandt andet JBS.

 

Bambus stof har mange fibre/tråde i stoffet og giver derfor en virkelig blød følelse når du har det på. Så du går altså ikke ned på komfort, selvom du også vælger det bærerdygtige. Derfor er bambus netop så populært at brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts