Tre gode råd til den lange vandretur

På med støvlerne og ud i det gode vejr. En lang vandretur er noget af det skønneste, du kan foretage dig. Specielt i Danmark er der rigtig mange dejlige ruter, du kan gå. Der er dog en række ting, du skal have styr på, inden du tager afsted. Det kan nemlig blive en dårlig oplevelse, hvis du kommer afsted med dårligt fodtøj, dårlig dækning, dårligt humør og ikke mindst dårlig mad. Læs mere her om, hvordan du forbereder dig bedst.

Hav udstyret i orden

Det første, du naturligvis skal sørge for, er udstyret. Du skal gøre op med dig selv, hvad du skal bruge på turen. Det vigtigste er selvfølgelig dit fodtøj. Det er det, der skal bære dig rundt. I samarbejde med dine fødder og resten af i din krop, naturligvis. Så skal du selvfølgelig have noget tøj, du både kan holde varmen i, men også ånde i. Koldsved er nemlig en dårlig ting på lange vandreture. Det sidste handler om din rygsæk. Du skal bære meget på ryggen, og du skal gøre det over mange kilometer. Det skal derfor være en rygsæk, du ikke får skader af.

God dækning

Når du er ude og vandre langt, har du brug for en god internetforbindelse og dækning. Der er nemlig mange tidspunkter, hvor du kan få brug for din mobil. Hvis du farer vild, skal du bruge din mobil til at tracke, hvor du er. Har du brug for hjælp, skal du hurtigt kunne ringe efter det. Er du gået sukkerkold, er det vigtigt, at du kan finde det nærmeste supermarked.

Oister mobil er en af de udbydere, der giver rigtig god dækning. 3 mobil dækningskort er noget af det, de tilbyder. Det er bare helt essentielt med en mobil, der virker, hvor som helst og når som helst.

Uden mad og drikke

Ja, uden mad og drikke, så dur helten ikke. Når du drager afsted på vandretur, skal du naturligvis også have styr på, hvad du indtager. Det nytter ikke noget blot at have et par pølsehorn med i hånden. Hvis du skal ud og vandre langt, har du brug for noget mad, der mætter og ikke mindst har masser af energi i sig. Det nytter ikke noget at være kalorieforskrækket, når du dyrker motion. Hellere for meget mad, end for lidt mad. Det ville være en skam at gå sukkerkold på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts